Line-up

De line-up van Have A Nice Day Festival 2017


   Deventerdubsessions  Ooit begonnen als een uit de hand gelopen barbecue langs de IJssel in Deventer en nu al ruim 7 jaar onlosmakelijk verbonden met poppodium Burgerweeshuis. Hoewel Deventer de thuisbasis blijft, maakt DDS met grote regelmaat een uitstapje. Naast Have A Nice Day zijn er hostingsgeweest bij Voltt, Doornroosje en Dockhouse en zo af en toe geven ze een illegale feestpartij om de tijden van weleer te doen herleven.


Deventerdubsessions
Ooit begonnen als een uit de hand gelopen barbecue langs de IJssel in Deventer en nu al ruim 7 jaar onlosmakelijk verbonden met poppodium Burgerweeshuis. Hoewel Deventer de thuisbasis blijft, maakt DDS met grote regelmaat een uitstapje. Naast Have A Nice Day zijn er hostingsgeweest bij Voltt, Doornroosje en Dockhouse en zo af en toe geven ze een illegale feestpartij om de tijden van weleer te doen herleven.

 Goeie Buren  Goeie Buren zijn bij uitstek de beste buren! Deze Nijmeegse  “underground culture clash” laat je ieder jaar op HAND in een andere wereld wanen. Raven voor het leven! 

Goeie Buren
Goeie Buren zijn bij uitstek de beste buren! Deze Nijmeegse  “underground culture clash” laat je ieder jaar op HAND in een andere wereld wanen. Raven voor het leven! 

   SCHÖNES WOCHENENDE  Een goedkope treinreis voor jongeren door Duitsland, toch? Klopt! Maar ook een techno concept ontstaan in Nijmegen. Tijdens een avond Schönes Wochenende ga je wel degelijk op reis, maar niet met de trein. Je blijft fysiek gezien op dezelfde locatie. De organisatie achter Schönes Wochenende heeft hierdoor de nodige ervaring opgedaan en uit liefde voor de muziek de krachten gebundeld met het Schönes Wochenende concept als resultaat.


SCHÖNES WOCHENENDE
Een goedkope treinreis voor jongeren door Duitsland, toch? Klopt! Maar ook een techno concept ontstaan in Nijmegen. Tijdens een avond Schönes Wochenende ga je wel degelijk op reis, maar niet met de trein. Je blijft fysiek gezien op dezelfde locatie. De organisatie achter Schönes Wochenende heeft hierdoor de nodige ervaring opgedaan en uit liefde voor de muziek de krachten gebundeld met het Schönes Wochenende concept als resultaat.

 Na 13 jaar Have A Nice Day hebben we veel vrienden gemaakt. Goede vrienden, vrienden voor het leven. Op onze HANDlangers stage vind je de DJ's die die je meenemen naar 13 jaar lang HAND!

Na 13 jaar Have A Nice Day hebben we veel vrienden gemaakt. Goede vrienden, vrienden voor het leven. Op onze HANDlangers stage vind je de DJ's die die je meenemen naar 13 jaar lang HAND!

 Een lekker zonnetje op hand is er al jaren! Daar hoort natuurlijk een lekker Reggae podium bij!  Black Star Foundation  zal op Have A Nice Day festival komen shinen! :  Irie Vibes, Black Start Sound, Studio 32 en Skank Dubious zullen je van de lekkerste Reggae vibes voorzien! 

Een lekker zonnetje op hand is er al jaren! Daar hoort natuurlijk een lekker Reggae podium bij! Black Star Foundation zal op Have A Nice Day festival komen shinen! : Irie Vibes, Black Start Sound, Studio 32 en Skank Dubious zullen je van de lekkerste Reggae vibes voorzien!