hand fest .jpg

Liefste Mensen! 

Morgen is het zover! De laatste editie van Have A Nice Day Festival in Eibergen! Dat kunnen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. De weersvoorspellingen zagen er niet al te best uit deze week. Wat helaas resulteerde in een stop op de kaartverkoop. Maar we zouden het zo graag met jullie vieren. Dansen doe je immers samen! Vraag je beste vriend of vriendin mee! MAG IK DISSE DANS VAN OE!? Op vertoon van je kaartje mag je derhalve 1 iemand gratis mee naar binnen nemen!

#wegaanersamenvoor #laatstekeereibergen #weerofgeenweer#liefdevoorjullie #trouwehandlangers

Line-up

De line-up van Have A Nice Day Festival 2017


Deventerdubsessions  Ooit begonnen als een uit de hand gelopen barbecue langs de IJssel in Deventer en nu al ruim 7 jaar onlosmakelijk verbonden met poppodium Burgerweeshuis. Hoewel Deventer de thuisbasis blijft, maakt DDS met grote regelmaat een uitstapje. Naast Have A Nice Day zijn er hostingsgeweest bij Voltt, Doornroosje en Dockhouse en zo af en toe geven ze een illegale feestpartij om de tijden van weleer te doen herleven.


Deventerdubsessions
Ooit begonnen als een uit de hand gelopen barbecue langs de IJssel in Deventer en nu al ruim 7 jaar onlosmakelijk verbonden met poppodium Burgerweeshuis. Hoewel Deventer de thuisbasis blijft, maakt DDS met grote regelmaat een uitstapje. Naast Have A Nice Day zijn er hostingsgeweest bij Voltt, Doornroosje en Dockhouse en zo af en toe geven ze een illegale feestpartij om de tijden van weleer te doen herleven.

Goeie Buren  Goeie Buren zijn bij uitstek de beste buren! Deze Nijmeegse  “underground culture clash” laat je ieder jaar op HAND in een andere wereld wanen. Raven voor het leven! 

Goeie Buren
Goeie Buren zijn bij uitstek de beste buren! Deze Nijmeegse  “underground culture clash” laat je ieder jaar op HAND in een andere wereld wanen. Raven voor het leven! 

SCHÖNES WOCHENENDE  Een goedkope treinreis voor jongeren door Duitsland, toch? Klopt! Maar ook een techno concept ontstaan in Nijmegen. Tijdens een avond Schönes Wochenende ga je wel degelijk op reis, maar niet met de trein. Je blijft fysiek gezien op dezelfde locatie. De organisatie achter Schönes Wochenende heeft hierdoor de nodige ervaring opgedaan en uit liefde voor de muziek de krachten gebundeld met het Schönes Wochenende concept als resultaat.


SCHÖNES WOCHENENDE
Een goedkope treinreis voor jongeren door Duitsland, toch? Klopt! Maar ook een techno concept ontstaan in Nijmegen. Tijdens een avond Schönes Wochenende ga je wel degelijk op reis, maar niet met de trein. Je blijft fysiek gezien op dezelfde locatie. De organisatie achter Schönes Wochenende heeft hierdoor de nodige ervaring opgedaan en uit liefde voor de muziek de krachten gebundeld met het Schönes Wochenende concept als resultaat.

Na 13 jaar Have A Nice Day hebben we veel vrienden gemaakt. Goede vrienden, vrienden voor het leven. Op onze HANDlangers stage vind je de DJ's die die je meenemen naar 13 jaar lang HAND!

Na 13 jaar Have A Nice Day hebben we veel vrienden gemaakt. Goede vrienden, vrienden voor het leven. Op onze HANDlangers stage vind je de DJ's die die je meenemen naar 13 jaar lang HAND!

Een lekker zonnetje op hand is er al jaren! Daar hoort natuurlijk een lekker Reggae podium bij!  Black Star Foundation  zal op Have A Nice Day festival komen shinen! :  Irie Vibes, Black Start Sound, Studio 32 en Skank Dubious zullen je van de lekkerste Reggae vibes voorzien! 

Een lekker zonnetje op hand is er al jaren! Daar hoort natuurlijk een lekker Reggae podium bij! Black Star Foundation zal op Have A Nice Day festival komen shinen! : Irie Vibes, Black Start Sound, Studio 32 en Skank Dubious zullen je van de lekkerste Reggae vibes voorzien! 

have-a-nice-trip

Have A Nice Trip (busvervoer)
Ook dit jaar komen jullie weer van ver. Laat die trekker of fiets thuis, en kom met Have A Nice Trip. Voor een schappelijk prijsje bieden we weer busvervoer aan vanuit verschillende plekken in het land. 

Wat zijn de opstapplaatsen?
- Nijmegen
- Deventer
- Arnhem
- Zutphen
- Enschede
- Hengelo
- Zevenaar/Doetinchem

Je tripticket kan je kopen via deze link. Voor meer informatie zoals tijden, vertrekplaatsen etc. check de facebookevenementen, die vind je hier of klik op de betreffende plaats!

Have A Nice Trip! :)